Lumea Cake Lace fehér csipke por, 250g

Termék kód
LCL-01
Raktáron
1 640,00 Ft
-
+
 

A Lumea Cake Lace egy speciális por cukorcsipke készítéséhez. Az elkészítéséhez csupán egy kevés forró vizre és egy robotmixerre van szükség.
A keverékből létrehozott csipkék nagyon rugalmasak, nem repedeznek, és könnyen eltávolíthatók a szilikon formából, és még az apró részletek is szépen láthatóak maradnak.
A csipkéket utólag lehet színezni bármilyen ételfesték spray-el, vagy airbrush festékkel. A keveréket is meg lehet színezni bármilyen gél állagú ételszínezékkel, még mielőtt belehelyeznénk a szilikon formákba.

Csipke elkészítése 

  • 250 g Lumea Cake Lace csipke por.
  • 250 ml langyos/forró víz.

100 g csipke por 25 - 30 csipke mintás szilikon (35 x 12 cm) menyiségű csipkére elegendő.
Használati útmutató: Egy tálba tegyünk 250 g Lumea Cake Lace csipke port és 250 ml forró vizet. Egy mixer segítségével dolgozzuk össze az alapanyagot a vízzel, kb. 5 percig, amíg a massza állaga habos lesz. Az összekevert anyagot egy spatula vagy habkártya segítségével felvisszük a csipke mintás szilikon felületre. A masszát a szilikon felületen jól eldolgozzuk, hogy annak minden részébe (vájatba) kerüljön anyag, ez után egy száraz meleg helyen hagyjuk száradni. Amennyiben egy gyorsabb száradást szeretnénk, helyezzük a csipkét egy szobai ventilátor elé. Szobahőmérsékleten történő száradás 2,5 óra, míg a ventilátor segítségével ez 1,5 órára csökkenthető. Megbontás után javasoljuk a csipkepor eredeti csomagolásban történő tárolását. A színezéshez használhatóak a gél festékek vagy a kész csipke felületére a gyöngyház fényű felületi porfestékek, spray festékek, a kívánt árnyalat eléréséig.

 

 

 

További információ
Méret 250g
Összetevők Tömegnövelő szer: kálcium-karbonát, cukor, sürítőanyag: szorbit, szilárdítóanyag: cellulózgumi, xantán gumi, zselésítőanyag: Agar-agar, módosított keményítő, aroma: vanilia.
Típusok Csipke készítésre alkalmas por
Tárolási feltételek Tiszta, száraz, napsütéstől védett helyen, szobahőmérsékleten
Márka Lumea
Származási hely Románia
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon