Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Felhasználási feltételek

1. ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Ebben a dokumentumban meghatározzuk a www.lumeabasmelor.ro webáruházból származó termékek értékesítésének feltételeit, amely a LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. tulajdonában áll, melynek kereskedelmi nyilvántartási száma J26/1056/2014 és egyedi regisztrációs kódja 33795345, székhelye Ózd, Magyarbükkös község 120 szám, Maros megye. A jegyzett és befizetett részvénytőke 146,672.98 HUF, bankszámlája. RO56INGB0000999904655612, megnyitva az ING Banknál, tel. 00 36 1 490 0151, e-mail a megrendelésekhez info@tortadiszek.hu.

2. Ennek az oldalnak a használata, illetve a megrendeléshez szükséges regisztráció magával vonja, hogy Ön elfogadja a jelen feltételeket és elfogadja az e-mail cím (e-mail) távközlési technikaként való használatát. A webáruház legjobb körülmények között történő használata érdekében ajánlatos figyelmesen elolvasni az összes szerződési feltételt. Jogunk van arra, hogy ezeket a rendelkezéseket előzetes értesítés nélkül módosítsuk. Ön beleegyezik és elfogadja, hogy előzetes értesítés nélkül törölhetünk vagy hozzáadhatunk bármilyen információt a webhelyhez, vagy megszakíthatunk bármilyen tevékenységet a webhelyen, és ha más webhelyekre hivatkozunk, akkor nem garantáljuk és / vagy nem erősítjük meg semmilyen formában az ezeken a webhelyeken található információk típusát. Ön dönti el, hogy felkeresi-e ezeket a webhelyeket, vagy figyelembe veszi-e az ott található információkat.

2. TERMÉKEK

A www.tortadiszek.hu online webáruház ehető és nem ehető termékek értékesítésére szakosodott minden olyan román vagy külföldi természetes személy számára, aki betöltötte a 18. életévét, aki kereskedelmi vagy szakmai tevékenységétől eltérő célokra használja ezeket. Az említett oldalon közzétett minden termék esetében a LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. vállalja, hogy bemutatja valamennyi lényeges jellemzőjüket, amely lehetővé teszi a vevő számára a azonosítást, összehasonlítást és a helyes választást. A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa a megjelenített termékek jellemzőit. Az oldalon közzétett képek szemléltető céllal rendelkeznek, és a kiszállított termékek néha bármilyen módon eltérhetnek a bemutatott képektől (szín, megjelenés stb.). Az értékesített termékek megfelelnek a hatályos román jogszabályoknak. A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. nem tehető felelőssé a megrendelt termékek nem megfelelő használatáért.

3. ÉRVÉNYESSÉGI IDŐ

A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. weboldalon keresztül értékesített termékek érvényességi ideje a gyártó által megadott csomagolásra feltüntetett dátum.

 

4. AZ ÖN REGISZTRÁCIÓS KÖTELEZETTSÉGEI

Ahhoz, hogy termékeket vásároljon a www.tortadiszek.hu weboldalról, el kell fogadnia a jelen feltételeket, létre kell hoznia egy fiókot, majd meg kell rendelnie a kívánt terméket / termékeket a következő 5 lépésben.

1. lépés: jelentkezzen be a felhasználói fiókba (USERNAME és PASSWORD segítségével);

2. lépés: válassza ki a termékeket az egyes termékek mellett elérhető "Kosárba rak" opcióval. A bevásárló lista kitöltése után a "Kosár tartalma" gombra kattintva ellenőrizheti és módosíthatja a megrendelést;

3. lépés: Ellenőrizze a megrendelés részleteit: a megrendelés sikeres teljesítéséhez ellenőriznie kell, vagy meg kell említenie a hasznos információkat, például a kézbesítési címet és a fizetési módot (utánvét, online kártya, e-pontokkal történő fizetés).

4. lépés: megrendelés leadása. A "Megrendelés küldése" gomb megnyomása után ellenőrizze a termékeket, a szállítási címet és a fizetési módot. Ha minden adat helyes, a megrendelést az üzemeltetőink dolgozzák fel. Bankkártyás fizetés esetén a fizetési ablakba irányítják.

5. lépés: A megrendelés elküldése után e-mailt fog kapni a felhasználói profilban megadott emailcímére (amely tartalmazza a megrendelés visszaigazolását, a megrendelt termékek árait és a szállítási adatokat). Ezenkívül alkalmazottaink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot e-mailben a megrendelés végleges érvényesítéséhez.

A termékek megrendeléséhez a www.tortadiszek.hu weboldalról létre kell hoznia egy fiókot a www.tortadiszek.hu weboldalon (az Új felhasználó űrlap kitöltésével), és meg kell adnia a következő személyes adatokat: név és vezetéknév, cím, posta kód, személyi azonosító szám                         , telefonszám a www.tortadiszek.hu weboldalon közzétett űrlapok kitöltésével a termék megrendelésének a www.tortadiszek.hu weboldalon történő leadása alkalmával.

A fiók létrehozása során Ön vállalja, hogy a megadott adatok megfelelően pontosak, aktuálisak és valós információt szolgáltatnak Önről. Ha úgy gondoljuk, hogy ezt a kötelezettséget Ön nem tartja be, fenntartjuk a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül meghatározott vagy határozatlan időre letiltsuk az Ön hozzáférését a szolgáltatás használatához.

A következő személyes adatok megadásával: e-mail, felhasználónév, jelszó, jelszó megerősítés, név és vezetéknév, cím, irányítószám, személyi azonosító szám, telefon, Ön, mint a 363/2018 törvény szerinti érintett személy kijelenti, hogy Ön kifejezett és egyértelmű, szabadon megfogalmazott és tájékozott beleegyezését adja ahhoz, hogy személyes adatai a  LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft.  cég adatbázisába kerüljenek és a jövőben A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. a személyes adatait feldolgozza és az adatok szabad áramlása tekintetében a személyek védelmére vonatkozó jogi rendelkezések szigorú betartásával felhasználja.

Mindazok, akik a következő személyes adatokat szolgáltatták: e-mail, felhasználónév, jelszó, jelszó megerősítés, név és vezetéknév, cím, irányítószám, személyi számkód, telefonszám, érintett személyek az (EU) 2016/679 törvény és a 363/2018 rendelet által.

Ha Ön már létrehozott egy fiókot a www.tortadiszek.hu weboldalon, az Ön által megadott személyes adatokat A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft.  feldolgozza, majd az Új fiók űrlap (e-mail, felhasználónév, jelszó, jelszó megerősítés) kitöltése majd az előző törlése után a A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. az Ön személyes adatait (e-mail, felhasználónév, jelszó, jelszó megerősítés) névtelenné alakítja, és belső statisztikai célokra, a vállalat fennállása alatt feldolgozza.

Amennyiben Ön az új fiók létrehozása során, az új fiók ürlap kitöltésekor a "Feliratkozás a hírlevélre" opciót bejelöli, beleegyezik abba, hogy e tevékenységgel kapcsolatos ajánlatokat, promóciókat, hirdetési és marketing üzeneteket kapjon e-mailben a A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. -től, a A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. vállalat által forgalmazott termékekre vonatkozóan, a A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. társaság által szervezett kampányok és versenyek kapcsán. Amennyiben Ön nem szeretne ajánlatokat, promóciókat, reklám és marketing üzeneteket kapni. e-mailben a A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. -től, akkor Ön nem jelöli be a "Feliratkozás a hírlevélre" jelölőnégyzetet.

Ha a hírlevélre feliratkozó személy egy bizonyos időpontban már nem akar ajánlatokat, promóciókat, hirdetési és marketing üzeneteket kapni a A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft..-től, a szervezett kampányok és versenyek kapcsán, akkor a A LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. -től kapott e-mail végén értesítenie kell minket a leiratkozási lehetőség segítségével.

5. ÁRAK

A www.tortadiszek.hu oldalon feltüntetett árak HUF-ban vannak megadva, és tartalmazzák az áfát. A számlázás a megrendelés regisztrációjánál megjelenített árakra vonatkozik, az esetleges áfa-hibák és változások kivételével. 

A számla nem tartalmazza a szállítási díjat. A szállítás átlagosan 1,250 HUF.

 

 

 

 

 

 

 

6. FIZETÉSI FELTÉTELEK

A megrendelés kifizetése a következő módon történhet:

 

a) Kártyával (online fizetés - ha ez a fizetési mód megvalósult és működőképes): - a számlához kapcsolódó összeget Ön előre átutalja a LUMEA BASMELOR INTERNATIONAL Kft. számlájára. Ha a fizetés online lesz, a megrendelést a fizetési visszaigazolás bizonyítása után dolgozzuk fel;

 

b) Készpénzben. A készpénzben történő fizetés HUF-ban, teljes összegben történik, szállításkor. A termékek értéke a megrendelés telefonos és / vagy e-mailes visszaigazolásakor megadott összeg. A fizetés a kézbesítő futárnak vagy a futárcég képviselőjének történik.