Leírás
Finom belga étcsokoládé torták, sütemények bevonásához, ganache krémhez, dekorációk, figurák, csokoládéból való elkészítésére, de egyszerű fogyasztásra is alkalmasak.
Csokoládé dropszok. A dropszok mérete ∅: 1,5 cm.
Temperálási útmutató:
1. Olvasszuk fel a csokoládét 45°C - 50°C-on, majf dolyamatos keverés mellett hűtsük le 26°C - 27°C-os hőmérsékletre.
2. Melegítsük fel újra 30°C - 31 °C-os feldolgozási hőmérsékletre amikor már kristályok képződnek, és a csokoládé enyhén pasztaszerű állagot vesz fel.
3. A folyamat végén egy enyhén sűrű, temperált, további felhasználásra kész csokoládémasszát kapunk.
4. Folyamatosan ellenőrizze a csokoládé hőmérsékletét, és ismételten keverje meg.
Paraméterek
Csoki típus | Étcsokoládé |
Csoki típusa | étcsokoládé (fekete) |
Nettó tömeg | 500 g |
Tárolási feltételek | Tiszta, száraz helyen, 12 - 20 °C között |
Származási hely | Európai Únió |
Darab | 1 |
Allergének | ALLERGÉN:SZÓJABAB ÉS BELŐLE KÉSZÜLT TERMÉKEK |
NYOMOKBAN TARTALMAZHAT | GLUTÉNT TARTALMAZÓ GABONAFÉLÉKET, DIÓFÉLÉKET. |
Észrevételek | Javasoljuk a termék jól lezárt csomagolásában történő tárolását. |
Összetevők | kakaómassza, cukor, kakóvaj, emulgeálószer:SZÓJA lecitin, vanília aroma |
Tápérték/100g | 2209 kj/526 kcal, zsír:31.96g amelyből telített zsírsavak:19.76g, szénhidrát:49.59g amelyből cukrok:44.30g, fehérje:6.86g, só:0.0g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!