Leírás
Finom belga fehér csokoládé torták, sütemények bevonásához, ganache krémhez, dekorációk, figurák, csokoládék készítéséhez, de egyszerű elfogyasztásra is alkalmasak.
Csokoládé dropszok. A dropszok mérete ∅: 1,5 cm.
Temperálási útmutató:
1. Olvasszuk fel a csokoládét 45°C - 50°C-on, majf dolyamatos keverés mellett hűtsük le 26°C - 27°C-os hőmérsékletre.
2. Melegítsük fel újra 30°C - 31 °C-os feldolgozási hőmérsékletre amikor már kristályok képződnek, és a csokoládé enyhén pasztaszerű állagot vesz fel.
3. A folyamat végén egy enyhén sűrű, temperált, további felhasználásra kész csokoládémasszát kapunk.
4. Folyamatosan ellenőrizze a csokoládé hőmérsékletét, és ismételten keverje meg.
Paraméterek
Csoki típusa | fehér csokoládé |
Nettó tömeg | 800 g |
Tárolási feltételek | Tiszta, száraz helyen, 12 - 20 °C között |
Származási hely | Európai Únió |
Darab | 1 |
Allergének | ALLERGÉN:SZÓJABAB ÉS BELŐLE KÉSZÜLT TERMÉKEK, TEJ ÉS ABBÓL KÉSZÜLT TERMÉKEK, NYOMOKBAN TARTALMAZHAT:GLUTÉNT TARTALMAZÓ GABONAFÉLÉKET, DIÓFÉLÉKET. |
Észrevételek | Javasoljuk a termék jól lezárt csomagolásában történő tárolását. |
Összetevők | cukor, kakóvaj, zsíros TEJpor, emulgeálószer:SZÓJA lecitin, természetes vanília por, természetes vanília aroma |
Tápérték/100g | 2436 kj/585 kcal, zsír:39.07g amelyből telített zsírsavak:24.76g, szénhidrát:50.82 amelyből cukrok:50.81g, fehérje:7.08g, só:0.22g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!