Leírás
Finom belga fehér csokoládé torták, sütemények bevonásához, ganache krémhez, dekorációk, figurák, csokoládék készítéséhez, de egyszerű elfogyasztásra is alkalmasak.
Csokoládé dropszok. A dropszok mérete ∅: 1,5 cm.
Temperálási útmutató:
1. Olvasszuk fel a csokoládét 45°C - 50°C-on, majf dolyamatos keverés mellett hűtsük le 26°C - 27°C-os hőmérsékletre.
2. Melegítsük fel újra 30°C - 31 °C-os feldolgozási hőmérsékletre amikor már kristályok képződnek, és a csokoládé enyhén pasztaszerű állagot vesz fel.
3. A folyamat végén egy enyhén sűrű, temperált, további felhasználásra kész csokoládémasszát kapunk.
4. Folyamatosan ellenőrizze a csokoládé hőmérsékletét, és ismételten keverje meg.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!