A Lumea Basmelor International Kft. hűségpontokat ajánl fel minden regisztrált klienseinek a termékek megvásárlása után, hűségük jutalmazásának módjaként.

Minden termék bizonyos számú felajánlott bónuszponttal rendelkezik, amelyek hozzáadódnak az ügyfél saját fiókjához termék vásárlásakor.

(A hűségpontok a megrendelés befejezése után megjelennek a fiókjában.)

Bármikor megtekintheti a rendelkezésre álló pontok számát saját regisztrált fiókjában, valamint az egyes leadott rendelésekhez elért pontok számát az ügyfélmenüben.

Ezenkívül itt lehetősége van arra, hogy a pontokat ajándékkártyává változtassa szeretteinek.

Amint a saját fiókjában legalább 100 ft (1.000 pont) értékű pont van, akkor azokat felhasználhatja az árcsökkentés előnyeinek kihasználására, amikor új megrendelést ad a webhelyen.

10 hűségpont értéke 1 forint (pl. 1000 pont = 100 forint).

A hűségpontok használatához legalább 100 ft. (1000 pont) értékű ponttal kell rendelkeznie a saját fiókjában.

Nem kötelező a fiók összes pontját egyszerre felhasználni, lehetősége van megadni a kívánt pontok számát.

A megrendeléshez kapcsolódó pontok csak akkor kerülnek a saját fiókjába, amikor a megrendelés a befejezett állapotba lép.

A megrendelés értékéből engedmény megszerzéséhez felhasznált pontokat akkor tekintjük felhasználtnak, amikor kifizeti a hozzá kapcsolódó számlát.

Ha lemond egy megrendelést, akkor azok a pontok is törlődnek, amelyeket annak alapján kapott.

Pontokat csak azok kaphatnak, akik érvényes vevői fiókot hoztak létre az oldalon, még akkor is, ha a termékeket közvetlenül a bemutatóteremből veszik át.

A pontok nem vihetők át egyik ügyfélszámláról a másikra.

A pontokat nem lehet készpénzre váltani.

A megrendeléshez kapcsolódó hűségpontok érvényessége a megrendelés feldolgozásának napjától számított 12 hónap.

- Minden új regisztrációért 5.000 pontot kap.

- A hírlevélre való feliratkozásért 1.000 pontot kap.

- A születésnapokért 10.000 pontot kap, ha a regisztrációs űrlapban megadja a születési dátumát. (Hozzáadhatja a születési dátumot utólag is a fiókjához, a számlainformációk menüben)

 

A Lumea Basmelor International KFT. fenntartja a jogot, hogy a bónuszpontok odaítélésének és felhasználásának szabályait, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.