Leírás
Töltsd meg süteményeidet frissességgel és élettel a kelly zöld ételfesték géllel – 30 g a Lumea-tól! Ez az élénk, tiszta zöld árnyalat az optimizmus, a természet és a kreativitás megtestesítője – kiváló választás tavaszi, nyári vagy ünnepi tematikájú desszertekhez.
A gél állagú, koncentrált formula könnyen adagolható, gyorsan elkeveredik, és nem változtatja meg a sütemények textúráját. Ideális víz- és zsíralapú készítményekhez: fondant, royal icing, cukormassza, krémek, ganache, mázak és sütemények színezésére.
Felhasználási ötletek:
- 
	Tökéletes levelekhez, növényi mintákhoz, húsvéti és tavaszi dekorációkhoz. 
- 
	Kiváló választás gyerekzsúrokra, jungle party tematikához, Szent Patrik-napi süteményekhez. 
- 
	Kombinálható fehérrel világosabb tónusokért, sárgával lime árnyalatért, kékkel mélyzöldért. 
- 
	Friss és kontrasztos hatás érhető el rózsaszín, narancs vagy citromsárga mellett. 
Használati javaslat:
- 
	Adagold fokozatosan – nagyon erősen pigmentált. 
- 
	Néhány perc alatt kialakul a végleges árnyalat. 
- 
	Keverd el alaposan az egységes színhatásért. 
- 
	Tárold száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. 
A Lumea kelly zöld ételfesték gél ideális választás minden alkalomra, amikor élénk, friss és vidám színekre van szükség a süteménydíszítéshez!
Youtube videók
Paraméterek
| Darab | 1 | 
| Tárolási feltételek | Tiszta, száraz, napsütéstől védett helyen, szobahőmérsékleten | 
| Szín | Zöld | 
| Ajánlott mennyiség | -kizárólag: díszítések, bevonatok és szószok: max. 6 g/kg, -kizárólag: töltelékek: max. 3.5 g/kg | 
| Csomagolás típusa | Tubus | 
| Összetevők | hordozók: glicerin (E422), propilénglikol (E1520), szilícium-dioxid (E551), színezékek: tatrazin (E102), brilliánskék FCF (E133) | 
| Nettó tömeg | 30 g | 
| Észrevételek | (E110, E104, E122, E129, E102, E124) - a gyermekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat | 
| Eredet helye | Európai Unió | 
| Felhasználási mód | Masszába | 


 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                