Termékek visszaküldése

Ha elégedetlen a www.tortadiszek.hu-ról vásárolt termékekkel, és vissza akarja küldeni a csomagot, akkor a csomag kézbeítésétől számított 10 napon belül kell jelentkeznie a visszaküldés kérvényezéséhez.

 

A 10 napon belüli visszaküldési jogot a fogyasztói védelem 130/2000-es törvénye írja elő távszerződések megkötése és végrehajtása során.

A 10 napon belüli visszaküldés jogát azok az ügyfelek élvezhetik, akik online termékeket vásároltak a www.tortadiszek.hu weboldalról.

Az ügyfélnek joga van a távszerzõdést egyoldalúan felmondani, 10 munkanapon belül, mindenféle büntetés és ok nélkül. A termékek visszaküldésének közvetlen költségei az egyedüli, ami az ügyfelekre róható.

Figyelem! A vásárlás 10 napon belüli visszatérítése csak az online megrendelt és futárral szállított termékekre vonatkozik.

A vásárlásról való lemondás joga nem vonatkozik a jogi személyekre.

A 10 napos határídőt a termékek kézbesítésének napjától számoljuk.

A termék visszaküldési eljárása a következő lépéseket tartalmazza:

- a megrendelés száma és a megrendelés dátuma;

- vásárlói adatok: név és vezetéknév, e-mail cím, amelyet a regisztrációhoz és az online megrendeléshez használtak a www.tortadiszek.hu oldalon

- a termék / termékek vásárlását igazoló számla száma és kiállításának dátuma.

Visszaküldési feltételek

 

A visszaküldött terméknek:

- ugyanabban az állapotban legyenek, amelyben kézbesítették;

- eredeti csomagolásban, minden tartozékkal együtt.

- a kopás, a módosítás vagy a fogyasztás nyoma nélkül.

Termékcsere

 

Azokat a megvásárolt termékeket, amelyek megfelelnek a visszaküldési eljárás kötelező feltételinek és a termékcserét lehetővé teszik, az eladó kicseréli a vevő eredeti megrendelésében meghatározott modellel. Amennyiben lehetőség van az azonos kategóriájú, magasabb értékű termék kicserélésére, akkor a különbözetet a vevő fizeti.


Különleges költségek és díjak a termék visszaküldésért

A vevőt terhelő költségek:

- A termék visszaküldési és futárszállítási költségei, amennyiben a vevő a termék átvételétől számított 10 napon belül lemond a termék megvásárlásáról;

  • Futárszállítási költség azon termékek újraküldéséhez, amelyek az eladó szerint nem felelnek meg a termék visszaküldési feltételeinek.

A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Használt termék nem visszaküldhető. A visszaküldési határidő 14 nap a számlázástól.
Mit tegyél, ha vissza szeretnéd küldeni a terméket?
1.Jelezd szándékodat a info@tortadiszek.hu email címen.
2. Csomagold vissza gondosan a terméket, hogy épségben megérkezzen.
3.Töltsd ki a visszaigénylési űrlapot az adataiddal.
4.Add át az általunk küldött futárnak a csomagot.