Leírás
Erősen viszkózus tulajdonsága miatt az élelmiszeriparban emulgeálószerként, valamint térfogatnövelőként alkalmazzák.
Recept
Figurák és cukor virágok készítésekor alkalmazott por. Felhasználása: 1 nagykanál Cmc(körülbelül 9gr) - hez hozzáadunk 500 gr finam por cukrot, 1 kis kanál citróeomlé, 1 teás kanál szöl?cukort feloldunk 60ml meleg vizben, ezekután összekeverjük egy mixerrel. A kész massza gumirozott állagu lessz mely alkalmas a virágok készítésére.
Paraméterek
| Darab | 1 | 
| Tárolási feltételek | Tiszta, száraz, napsütéstől védett helyen, szobahőmérsékleten | 
| Összetevők | karboximetil-cellulóz (E466) | 
| Nettó tömeg | 200 g | 
| Észrevételek | Az Európai élelmiszer-biztonsági szabályok szerint gyártott termék | 
| Eredet helye | Európai Unió | 
| Termék típus | Por | 
Hasonló termékek
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
                        Írja meg véleményét!
                            
                        
