Leírás
Finom belga fehér csokoládé torták, sütemények bevonásához, ganache krémhez, dekorációk, figurák, csokoládék készítéséhez, de egyszerű fogyasztásra is alkalmas.
Csokoládé dropszok. A dropszok mérete ∅: 1,5 cm.
Temperálási útmutató:
1. Olvasszuk fel a csokoládét 45°C - 50°C-on.
2. Hűtsük le 26°C - 27°C-os kristályosodás előtti hőmérsékletre, folyamatos keverés mellett.
3. Melegítsük újra 30°C - 31°C-os feldolgozási hőmérsékletre, amikor kristályok képződnek, és a csokoládé kissé besűrűsödik.
4. Ellenőrizzük a csokoládé hőmérsékletét, és ismételten keverjük meg.
A folyamat végén temperált, enyhén besűrűsödött csokoládémasszát kapunk, amely felhasználásra kész.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!